Ajshino oro

Balkan't stop the music ! Paroles, partitions, traductions, lyrics, scores, translations, mp3, videos...

MP3 Download
VIDEO http://www.youtube.com/watch?v=_Az6ZBZQh1g1.

|: O moj bukuroshe, synin kur ta pash,
   ta ditĂ« kur kalojshe, dy tri fjalĂ« ti thash. :|

Ref

|: Hajde shpirto thi, hajda shpirthi i im,
   se pa tye jeta, m'asht e shpĂ«razĂ«t gjithĂ«nji. :|

2.

|: Dy tri fjalë të ambla, për dashine zjarët
   s'bashku me tĂ« tana, dhe zemĂ«ren ta dhash. :|
-
Boîte à outils


RSS     ATOM